IT-Service op maat: Een goede gewoonte

Een gazelle maakt sierlijke sprongen. Niet veel minder kan gezegd worden over Hapbit, de IT-provider die in 2005 als eenmanszaak startte en vandaag, met 50 werknemers, helemaal klaar is voor de toekomst.

Het bedrijf groeide de voorbije jaren uit tot een gevestigde leverancier van kwalitatieve, IT-gerelateerde diensten voor KMO’s en multinationals. Informatietechnologie is overal. In een modern bedrijf steunt iedere afdeling op zijn IT, van de elektronische tijdsregistratie tot de automatische facturatie. Een goede IT-partner die het systeem kent en bij problemen snel kan ingrijpen waar nodig. Dit is dus een must voor een gezonde zaak.

Dienstverlening op maat

Op basis van beproefde werkmethodes, gecombineerd met flexibele oplossingen en medewerkers met een passie voor het vak, zet Hapbit zich elke dag in om de ideale IT-partner te zijn. Zo wordt het Hapbit-team afgestemd op de noden van de klant, zodat elke klant kan gematcht worden met een IT’er of ingenieur met het juiste profiel. Die aanpak zorgt voor een buzz op de werkvloer, waar een grote diversiteit aan specialisten samenzitten die elkaar voortdurend inspireren om zo te komen tot gepersonaliseerde oplossingen.

De kwaliteit zit’m niet alleen in de uitgebreide rijkdom aan IT’ers en ingenieurs. CEO Stephan Van den Eynde verzamelde in 2018 een stevig managementteam rond zich. Want nu de basis werd gelegd binnen de dienstverlening en bij het personeel, maakt Hapbit zich op om nog een versnelling hoger te schakelen en dat op verschillende vlakken.

Kwalitatieve duurzaamheid

Kwaliteit is er een van. Het ISO-Traject werd opgestart en zal in de zomer van 2019 hoogstwaarschijnlijk resulteren in ISO-9001 en ISO 27001 (Security) certificaten. Voor ecologische duurzaamheid zorgen onder meer de zonnepanelen op het dak van het bedrijfspand en de elektrische fietsen die binnenkort deel gaan uitmaken van het cafetariaplan.

Maar wellicht nog veel innovatiever is de duurzaamheid waarnaar Hapbit streeft op persoonlijk gebied. Met plannen om in het vernieuwde bedrijfsgebouw een ontspanningsruimte onder te brengen en de aandacht die geschonken wordt aan teamevents en persoonlijke ontwikkeling, is het een understatement te zeggen dat het personeel bij Hapbit op handen wordt gedragen.

Eind 2018 telt het bedrijf een vijftigtal medewerkers, maar het objectief is te groeien naar minstens een verdubbeling in de komende twee boekjaren. Die nieuwe medewerkers zullen terecht komen in een groeiend, innovatief, kwalitatief en duurzaam IT-bedrijf met aandacht voor de behoeften van haar personeel en van haar klanten. Hapbit is klaar voor de toekomst.

Bron: Gazet van Antwerpen

Blijf op de hoogte