Efficiënte en moderne tafeltentjes bij McDonald's

Aan tafel bediend worden met hippe tafeltentjes die ook als trackingdevice dienen

Wie al eens een Big Mac ging eten bij McDonald's, weet dat het lange aanschuiven voor het plaatsen van een bestelling intussen lang verleden tijd is. Op de gebruiksvriendelijke kiosken in de 85 verschillende filialen van de fastfoodreus in België, stel je makkelijk je menu samen, om het vervolgens af te halen aan de balie.

Gratis Demo

Wie die Big Mac al wat langer geleden is gaan eten, weet misschien nog niet dat je bij McDonald's nu ook aan tafel wordt bediend. Het systeem bestond al langer, maar Hapbit maakte het op vraag van en in samenspraak met het Belgische hoofdkantoor van McDonald's efficiënter en moderner. De ronde trackingdevices maakten plaats voor hippe ‘tafeltentjes’ die langer meegaan en minder moeten worden opgeladen.

McDonald's is al langer klant en rekent op Hapbit voor alle IT-infrastructuur en ondersteuning, zowel op het hoofdkantoor als in de verschillende filialen. Wanneer het Belgische management besluit een innovatie door te voeren zoals de tafeltentjes voor een geoptimaliseerde bediening aan tafel, wordt de case voorgesteld aan Hapbit waarop wij ermee aan de slag gaan. Dit soort projecten loopt vlot, net omdat wij de IT-architectuur van een klant als McDonald's door en door kennen dankzij de jarenlange samenwerking.

Het implementeren van een nieuw IT-product, zoals de bestelkiosken of de trackers gebeurt door de Hapbit techniekers, maar niet in het hele netwerk tegelijkertijd. Bij de installatie van een nieuw of vernieuwd filiaal zullen alle nieuwe snufjes meteen worden toegevoegd. Het aanpassen van oudere filialen gebeurt op afroep door de klant, waardoor het netwerk constant beweegt en innoveert. 

Client profile

Client
McDonald's
about
McDonald's Corporation is 's werelds grootste keten van hamburger- en fastfoodrestaurants.
Website
expertise
Restaurant, Fastfood
Client since
2015

-Marina Beyens, Hapbit

Al 4 jaar een van onze grootste partners and we are loving it.

Hospitality

Bedrijven in de Horeca ontsnappen vandaag niet meer aan de digitale transformatie. Het frituur onder de kerktoren heeft dan misschien nog niet zoveel last van de trein van de vooruitgang die voorbijraast, maar zelfs voetbalkantines en duivenlokalen informeren hun klanten door middel van plasmaschermen tijdens en na de wedstrijd.
Lees meer

Bekijk ook deze smart solutions

Blijf op de hoogte