Digital Transformation

Digitale transformatie, dat is de zandweg verlaten en de snelweg oprijden. Het is de efficiƫntie van je bedrijf en je werknemers een niveau hoger tillen door een aantal innovatieve technologische ingrepen.

Efficiëntie naar een hoger niveau

Je wil als bedrijf niet achterblijven in een wereld die steeds sneller gaat, maar waar begin je? Digitale transformatie is een ruim begrip voor alle componenten die in je bedrijf vereenvoudigd kunnen worden door er technologie aan toe te voegen. De digitale transformatie kan betekenen dat je de informatietechnologie enkele processen in je bedrijf laat overnemen zodat werk uit handen wordt genomen.

Beeld het je even in: je bezoeker meldt zich aan een digitale receptie aan. Van daaruit begeleiden digitale wegwijzers hem door je bedrijf en wordt hij in de juiste vergaderruimte begroet met een persoonlijke boodschap op een smartboard. Professioneel, innovatief, inspirerend.

Organiseer je veel vergaderingen met klanten en collega’s die gehinderd worden door de mobiliteitsperikelen? Een goede IT-infrastructuur kan collega’s en klanten die zich op andere plekken bevinden probleemloos virtueel aan tafel samenbrengen in een innovatieve videoroom.

Je kan ook stap voor stap gaan en starten met het omzetten van je analoge telefoonlijnen naar digitale telefonie, je documenten naar de cloud brengen en online gaan samenwerken. Ook dat is de digitale snelweg nemen. Welke eerste stappen je zet binnen de digitale transformatie hangt helemaal af van de noden van jouw bedrijf.

 

Twijfel je? Bedenk je dan dat de digitale transformatie naast innovatie ook tijdwinst betekent. De receptioniste die dankzij de digitale receptie haar taken anders kan indelen, maar ook een betrouwbare skype for business die je in contact brengt met de werknemer of collega die thuiswerkt of coworkt, ergens onderweg.

Vertel ons over uw project

Hapbit en Digital Transformation

Elk bedrijf dat wil innoveren en investeren in IT om de digitale transformatie te ondergaan kan beroep doen op de diensten van Hapbit. Volledig op maat van jouw bedrijf zullen we kijken wat de eerste stappen kunnen zijn en je daarin blijvend begeleiden.

Ben je de snelweg al eerder opgegaan en wil je nu een stap vooruit met bijvoorbeeld video conferencing of toegangscontrole? Werk je al in de cloud, maar voel je nu meer voor Hybrid? We gaan graag samen op zoek naar de oplossingen die jouw bedrijf verder kunnen helpen.

Hapbit kiest altijd voor de menselijke aanpak. Liever dan standaardpakketten leveren we maatwerk zodat jouw bedrijf kan evolueren op het juiste tempo. We zorgen ervoor dat de basis goed zit en nemen je dan verder mee de snelweg op. Zo streven we samen met onze klanten duurzaamheid na.

Vertel ons over uw project

Vertel ons over uw project

Blijf op de hoogte