Service+

Service+ is de naam die Hapbit heeft gegeven aan wat je wel vaker vindt onder de noemer managed services. Laat je je services managen door een externe service verlener, dan wordt jouw IT-omgeving helemaal overgenomen en beheerd.

Ontzorgen op uw maat

Bij Hapbit voegen we graag een plus toen aan die managed services. We hebben dan ook de goede gewoonte méér te geven. Zo zien we onze klanten ook liever als partners, want we gaan graag voor een langdurige samenwerking waarbij een bedrijf in het volste vertrouwen het beheer van alle IT aan ons kan overlaten.

We bieden geen standaardpakketten, we gaan voor persoonlijke oplossingen, op maat van jouw bedrijf. Door onze ethische manier van werken, zoeken we bovendien naar die oplossingen waarvan iedereen de vruchten plukt.

En toch leidt die aanpak niet tot torenhoge fees en hoge maandelijkse facturen. Hapbit optimaliseert door overbodige diensten niet aan te bieden, zoals in-huis permanentie van een van onze ingenieurs. Onze efficiënte helpdesk is 24/7 bereikbaar en zorgt ervoor dat een klant wordt ontzorgd vanop afstand, zodat overbodige uren aan in-house IT’ers niet gefactureerd hoeven te worden.

Kies je voor Service+ van Hapbit, kies ons dan niet omwille van de lage prijs, kies ons omwille van onze extra services. Onlasten betekent bij Hapbit dan ook echt ontlasten. Zo treden wij graag op als Single Point of Contact tussen de IT-leveranciers van je bedrijf. We zijn tussenpersoon voor jouw bedrijf en je internetprovider, de installateur van je alarmsysteem, ...

 

En we gaan nog een stap verder. Ben je op zoek naar een product of een dienst die wij zelf niet in ons aanbod hebben, dan hebben wij een heel netwerk achter ons waarmee we je graag in contact brengen. Dankzij de kennis die wij hebben van jouw systeem en jouw bedrijf, weten we perfect aan wie we je kunnen voorstellen. En al onze partners zijn uiteraard Hapbit approved.

Vertel ons over uw project

Hapbit en Service+

Elke partnership die Hapbit aangaat met een klant is anders. Sommige van onze klanten helpen we bij installeren van Office 365 en het configureren van outlook. Voor andere klanten zetten we netwerken op en optimaliseren we firewalls en online security. Ook gaan we partnerships aan waarbinnen wij enkel de architectuur uittekenen maar het bedrijf eigen mensen heeft voor configuratie.

Voor elk van die verschillende deelaspecten van de informatietechnologie hebben we specialisten in dienst. Als klant krijg je geen vaste contactpersoon toegewezen, maar word je ondersteund door ons hele team, waarvan je, afhankelijk van je vraag, andere leden aan de lijn krijgt.

Is er toch geen match tussen jouw bedrijf en het onze? Dat kan gebeuren. We binden je niet aan contracten die beide partners ontevreden maken maar niet kunnen worden opgezegd. Werkt het niet, dan gaan we uiteen. No nonsense, daar staan we voor.

Vertel ons over uw project

Vertel ons over uw project

Blijf op de hoogte